Kontakt

Klingstedt El AB är ett elinstallationsföretag baserat på Lidingö i Stockholm. Vi är ett väldigt nyfiket företag med duktiga medarbetare som alltid vill skaffa sig ytterligare kompetenser och växa tillsammans med våra kunder och uppdrag.

Företaget grundades 2002 av Jens Klingstedt som ett enmansföretag, som sedan dess har vuxit till en mycket stark aktör med i dagsläget runt 10 medarbetare, bestående av allt från lärlingar till arbetsledare.

Elfirman för företagskunder och byggbolag:
Vi är ett elinstallationsföretag som utför elentreprenader runt om i Storstockholm. Vi utför alla typer av elarbeten, stora som små, entreprenad och service. Vi tecknar även serviceavtal för drift och underhåll av din anläggning. Vår spetskompetens ligger inom området stambyten och större ROT-entreprenader.

Elektrikern för privatkunder:
Vi bedriver elserviceverksamhet som inriktar sig mot privata kunder. Mindre elprojekt inom kraft, belysning, golvvärme och konsultation. Även nybyggnation i mindre skala, såsom villor och dylikt tar vi oss an med stort engagemang.

Projektören för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag:
Vi kan hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare med kraft- och belysningskonsultationer för att få en säkrare elmiljö och större energibesparingar. Vi projekterar, monterar och driftsätter smarta lösningar för passage- och bokningsanläggningar samt takvärme- och snösmältningsanläggningar för en tryggare och smidigare boende- och arbetsmiljö.

Vi är en mycket mångsidig och flexibel elinstallatör med personal som bryr sig om våra kunder och som är engagerade i sitt arbete. Vi är nöjda först när du som kund känner dig trygg och nöjd med de arbeten vi utför.

Vi har givetvis kollektivavtal med Elektriska Installatörsorganisationen EIO.

Besöksadress:
Förrådsvägen 6
181 41 Lidingö

Klingstedt El AB
Ryttarvägen 43
181 41 Lidingö

Telefon: 08 - 410 517 77
E-post: info@klingstedt-el.se